Hakkımızda

Miraihome zamansız şıklık konsepti ve lüks ev tekstili ürünlerini üretme misyonu ile 2019 yılında kurulmuştur. Nevresim takımı, yatak takımı, bebek koleksiyonu, seccade sofra grubu Miraihome ana ürünleridir.

Lüks ve mükemmel ev konforu için müşterilere hizmet etmeyi amaç etmiştir. Ürettiğimiz ürünlerde çevre dostu ürünler ve en iyi kalite ince iplikleri kullanıyoruz.

Özel Sipariş

Miraihome, profesyonel dokunuşlar ve yüksek kalite kumaşlar ile üretilen lüks ev tekstil ürünleri kurumsal hediyeler, özel konut, otel, tekne ve yat için özel üretim hizmeti ile farklı ölçü ve dizayn fırsatı sağlar.

Zengin ürün yelpazemizde bulunan nadide ve şık tasarımları, en sade görselliğiyle tercih edebilir ya da istediğiniz ölçü ve ayrıntılarla özgürce şekillendirerek, kendi stilinizin üretimi için start verebilirsiniz.

Yüksek kalite ve zamansız tasarım anlayışı ile oluşturulan zengin lüks ev tekstil alternatiflerini, kurumsal ve özel çalışmalarınızda kullanabilir, müşterilerinize zarafet ve şıklığın getirdiği ayrıcalıkların deneyimini yaşatabilirsiniz.

Randevu almak için iletişim miraihomeco@gmail.com adresine yazabilirsiniz.